ESLogocmyk_srcset-large.jpg

Samarbejde siden: 2013

Siden år 2013 har vi haft et meget tæt samarbejde med Equsana, som er Danmarks største hestefoderbrand. Equsanas kyndige og uddannet personale har skræddersyet og sammensat foderplaner til alle vores heste, hvilket giver os de mest optimale muligheder for at have sunde og smukke heste. Trods nogle af vores heste fra Island har sommereksem, har Katrine Gaarde sammensat en foderplan, som har nedsat eksemtegn på vores hest. Med den rigtige mængde vitaminer, olie og et eksemdækken (DER VIRKER!) har vi formået at øge vores eksemhestes velvære, hvilket har stor betydning for os. Insect-shield dækkenet som er gjort af let materiale har skabt en hel ny hverdag og komfort for vores eksemhest.

Navnet "Equsana" kan oversættes fra latin til "sund hest", hvilket er nøgleordet bag vores foderprincippet. Jeg har fodret med Equsana siden at det blev etableret og jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger med herfra.

Brug for hjælp til fodring?

Team_Equsana.jpg

Teamet bag Equsana er altid klar til at rådgive og vejlede dig til den optimale fodring af din hest. Hvis du har mere end 10 heste, kan du kontakte din lokale foderkonsulent til et uforpligtende fodertjek. Find den nærmeste konsulent lige her!

Hvis du ikke har 10 heste, men ønsker dig en skræddersyet foderplan til din hest, kan du kontakte Equsanas agronom, Kathrine Gaarde Madsen, hvis du ønsker faglig rådgivning. Send din mail til kgm@dlg.dk

Du kan forhøre dig hos personalet i din lokale Land & Fritid butik.

Bestil din helt egen skræddersyede foderplan til din hest lige her!

Alfa-gold_8441.JPG
Perform-Vit_8659.JPG
Recover_8519.JPG

Klik på billedet for at læse Equsanas nyeste produktguide!

Skærmbillede 2019-03-08 kl. 10.23.58.png