Undervisning, vejledning og coaching

Det har altid været en naturligt for mig, at reflektere over mine ridekunstskaber og teknikker, for at kunne uddanne og udvikle mig selv på bedste vis. Jeg elsker at følge udviklingen af mig selv, men især også af andre ryttere!

Jeg har i mange år interesseret mig for uddannelse af heste og specielt deres ryttere. Jeg vægter især en korrekt opbygning af hesten, hvor der tages højde for hestens anatomi samt. dens gode og dårlige sider. Derudover så ligger jeg stor vægt på at kunne skabe en stor differentiering i træningen, så hesten opbygger en positiv arbejdsglæde og lyst til at arbejde. 

Jeg tilbyder:

- Eneundervisning

- Personlig træningsplan

- Coaching til stævner

Undervisning af ryttere og deres heste, foregår med udgangspunkt i den enkelte ekvipage. Der vil altid blive arbejder målrettet frem imod rytteres mål, uanset om det er en god ridetur eller en til DM-kvalifikation. Jeg elsker at nørde i træning af den enkelte hest og derfor tilbyder jeg også at lave en personlig træningsplan for hesten. Privatundervisning er primært henvendt til de ryttere som har egen hest. Der er mulighed for at komme til mig og få undervisning, men jeg kører gerne ud og underviser. Jeg tilbyder også at kører med ud til stævner, som træner og støtte, hvor du bliver forberedt på bedste vis til dit ridt på banen

Priser

Eneundervisning

Personlig træningsplan

Coaching til stævner

Kørsel

200 kr.

500 kr.

400 kr.

2 kr. pr. kilometer

15397628_10209991976189069_1199148053_o.
fullsizeoutput_2eb3.jpeg
IMG_0559.jpg
UblOOV+GQwGIBB8XEKhd8Q.jpg
DSC_1887.jpeg