Mink-Horse-Logo_Horisontal_Transparent_5

Siden år 2016 har vores trofaste sponsor, Mink Horse of Denmark, altid sørget for at vi er klædt på i rideudstyr og ridebeklædning af aller højeste kvalitet. 

​​

Mink Horse har sponsoreret os, med udstyr og beklædning af bedste kvalitet og et unikt design, som har klædt os på, når vi er på stævnebanerne. Udover stævnebeklædning så producerer de også yderst komfortabel ridetøj med et klassisk design som passer perfekt til dagligdagen i stalden. Vores heste står med dækkener fra Mink Horse efter træning hvor de har svedt, eftersom effekten af disse dækkener ikke kan sammenlignes med noget andet mærke.

Alt i alt, så får Mink Horse de varmeste anbefalinger herfra. Deres produkter er i en liga for sig selv som bare skal opleves og mærkes. 

Her på siden har jeg samlet mine yndlingsprodukter billede, beskrivelse og et link til hvor de kan købes. Der er noget for enhver smag!

Til stævnerytteren

DSC_3461.JPG

MH Safe´1 - Eksklusiv letvægtshjelm med VG1 godkendelse

Klassisk og elegant letvægts ridehjelm i super fiber med adskillige luftkanaler og indvendig padding i komfortabelt cool-tec materiale, som kan tages ud for rengøring eller udskiftning. Ridehjelmen vejer kun 480 gram.

Ridehjelmen har en bred stribe af sorte krystaller på fronten, som giver hjelmen et elegant touch, som giver et stilet og klassisk look. 

Hjelmen findes i str. 54-59 og kommer i sort eller navy/sort

Find ridehjelmen lige her

Showjakke " Superior", rød elegant, sportslig og yderst komfortabel

Elegant, sporty og ekstrem komfortabel stævne/jagt jakke i et ultra stretchy, åndbart og alligevel kraftigt polyester og spandex, som giver maksimal bevægelsesfrihed og velvære. To slidser bagtil samt figursyet ved albuer optimerer den i forvejen perfekte pasform. Udstyret med sort krave og fine sorte satin pipings på revers og lommer, samt diskrete slidser med lynlås og sort indsats kantet med sorte krystaller nederst på ærmerne. De enkle store diamant knapper og det diskrete sølvlogo broderet bagpå i nakken fuldender det elegante look – også uden for stævnepladsen…
Jakken kommer i størrelse 36 til 48. 
Find stævnejakken lige her

MCK1964 Depill and Anne Kathrine T1 2102
69896751_2359635327467736_66487322918770

Showjakke " Superior", grå - elegant, sportslig og yderst komfortabel

Elegant, sporty og ekstrem komfortabel stævne/jagt jakke i et ultra stretchy, åndbart og alligevel kraftigt polyester og spandex, som giver maksimal bevægelsesfrihed og velvære. To slidser bagtil samt figursyet ved albuer optimerer den i forvejen perfekte pasform. Udstyret med sort krave og fine sorte satin pipings på revers og lommer, samt diskrete slidser med lynlås og sort indsats kantet med sorte krystaller nederst på ærmerne. De enkle store diamant knapper og det diskrete sølvlogo broderet bagpå i nakken fuldender det elegante look – også uden for stævnepladsen…
Jakken kommer i størrelse 36 til 48. 
Find stævnejakken lige her

Stævnejakke "Excellence" - Sporty, elegant og komfortabel

Elegant, sporty og ekstrem komfortabel stævnejakke i et ultra stretchy åndbart polyester og spandex, som giver maksimal bevægelsesfrihed og velvære.
To slidser bagtil samt figursyet ved albuer optimerer den i forvejen perfekte pasform. Udstyret med fine hvide satin pipings på revers og lommer, samt diskrete slidser med lynlås og hvid indsats kantet med krystaller nederst på ærmerne. De enkle store diamant knapper og det diskrete sølvlogo broderet bagpå i nakken fuldender det elegante look – også uden for stævnepladsen…

Jakken findes i str.12-14y og 34 til 46 og kommer i sort eller navy.

Find stævnejakken lige her

IMG_2178.jpeg
DSC_3497.JPG

Ridehandsker "Breeze" let, komfortabel og slidstærk

Let og yderst komfortabel ridehandske i slidstærk og anti-slip digital serino  for bedre grip, kombineret  med et let og ekstremt åndbart materiale. Med ekstra forstærkninger i tøjleområdet og stor fleksibilitet grundet elastik ved håndled og justerbar lukkestrop med velcro. Smart og dekorativt logo på lukkestrop og naturligvis touchscreen kompatibel.
Handskerne findes i str. 6-9 - De er lidt små i størrelserne, så vælg et nummer større end normalt. De kommer i sort, sort/navy eller hvid.

Find ridehandskerne lige her

Skærmbillede 2020-03-18 kl. 10.57.34.png

Ridebukser "Equestrian CROWN" med power-grip

Eksklusiv  og velsiddende ridebuks i et stærkt, komfortabelt og  åndbart 4-vejs stretch materiale. Med diskret ton-i-ton satin-stribe ned langs siden og elegant broderi af stor krone med krystaller på højre baglomme. Har formskåret lining og er lidt højere i taljen bagtil, hvilket bevirker, at buksen sidder tæt og perfekt. Fuld grip i high density i form af små fine kroner, som dækker hele sædet og indersiden af benene. Buksebenene er afsluttet med en praktisk og comfortabel lycra manchet, så bukserne tillpasser sig benets omfang. En usædvanlig  lækker og eksklusiv ridebuks i et fantastisk materiale til den store optræden. Bukserne findes i str. 14Y og i 34 - 46 og kommer i hvid. Find ridebukserne lige her

Til hesten

MmHalt - flot trykaflastende grime med memoryskum

Stærk og holdbar nylon / fleece grimme med memoryskum indbygget i nakkestykke og næserem, som sørger for trykfordeling og stødabsorption. Nakke,- kind-og næserem er foret med en blød anti pilling luksusfleece, som gør grimen blød og komfortabel for hesten, og minimerer risiko for slidskader. Nakke-remmen er justerbar i begge sider og også næse-remmen kan justeres. Udstyret med et elegant metallogo på højre kind stykke. Grimen har ekstra stærke og holdbare spænder, som kan vælges i enten sort/sølv "gunmetal" eller den populære rosé guld. Fås i sort, antracite, navy eller bordeaux i str Pony, Cob, Full eller Xfull. Find grimen lige her

Sk%C3%A6rmbillede%202020-03-18%20kl.%201
fullsizeoutput_2daa.jpeg
DSC_1541.JPG

"XTH" Thermo cooler,  basic

Eksklusivt stald-, transport-, eller cooler dækken af det kendte thermotexture uld/thermo/acryl materiale, som udmærker sig ved sin ekstraordinær høje fugtigheds transporterende egenskaber. Dækkenet er forsynet med en ekstra blød polstring af fleece i halsudskæringen og er forsynet med vores cross-over frontlukning, som holder dækkenet forsvarligt lukket og på plads. Invendig i skulderområdet er det foret med et let polyester for at modvirke slitage på pelsen, og dækkenet har også aftagelige krydsgjorde, så det problemfrit kan anvendes som et ride tæppe.

 

Findes i sort med mørkegrå inderside og kantbånd, piping og krydsgjorde i lysere grå. Et flot sølvlogo er placeret diskret i det nederst venstre hjørne fortil.

Kommer i størrelse 115cm til165cm

Find dækkenet lige her

MM Soft, Transportgamache m. memory-foam

Super effektive, lette og funktionelle stald-eller transport gamacher af åndbart og fugttransporterende luksusfleece, med en membran af High density memoryskum, og en yderside af et kraftigt, ballistisk vand-og smudsafvisende nylon. Beskytter led og sener effektivt i stalden eller under transport, uden at genere og være i vejen. Kraftige velcrolukning med elastik og god pasform gør dem nemme og hurtige at montere. Det bedre alternativ til de større og til tider noget ufleksible traditionelle transportbandager.
Kommer i sæt af 2 og fåes i str. S, M og L.

Find gamacherne lige her

Skærmbillede 2019-02-06 kl. 14.41.36.png
Skærmbillede 2020-03-18 kl. 11.25.33.png

"MmAir"Sadelunderlag, sort med sølvgrå pipe,

- med memory-skum, ventilation og antislip

"State of the Art" Sadelunderlag med memoryskum i sadellejet,som sørger for konstant trykfordeling og stødabsorbtion. Undersiden er foret med en struktureret mikromesh, som sørger for at underlaget bliver liggende samt fordeler og  transporterer fugtigheden væk fra hestens ryg, så denne til enhver tid holdes tør. I toppen af underlaget er indsat et fintmasket materiale, som sørger for ventilation og frisk luft ned under underlaget. Et diskret logo i sølv er placeret på toppen. Desuden er stopperne til gjorden lukbare med velcro, hvilket giver en stor fleksibilitet. Fåes også i dressur og comb

Find underlaget lige her 

Til rytteren

DSC_1492.jpg

Ridehandsker "Coldy" med tyk fleece og silikonegrip

Lun og lækker ridehandske i et blødt fleksibelt og åndbart nylon/fleece materiale med forstærkninger i tøjleområdet. Forbedret greb ved hjælp af små silicone logoer i håndfladerne og på indersiden af fingrene. Bred elastisk  manchet ved håndledene og et elegant dekorativt logo tryk på håndryggen. Handskerne er naturligvis også touchscreen kompatible.
Findes i str. 6 til 9 og kommer i sort.

Find handskerne lige her

"XTH" vest i thermo 

En usædvanlig lækker vest, fremstillet i det lækre termo/uld/polyester materiale, som vi kender fra vores eksklusive hestedækkener. Materialets høje temperatur-regulerende effekt, gør at vesten holder dig lun og komfortabel ved alle temperaturer. Sort udvendig og grå invendig med kontraster i lys grå. 2 stiklommer med lynlås og spænde-tarm udformet som en dækken gjord bagpå. Flot figurbetonet og med mange fine hesterelaterede detaljer. Findes i str. 32 til 54

Find vesten lige her

DSC_1545.jpg
DSC_1156.JPG

Figursyet hoodie, afviser vand, støv, hår og halm!

Praktisk og smart Zip-Up Hoodie i et fantastisk åndbart og strækbart materiale, som er både vand-og smudsafvisende. Materialet er fremstillet vha en speciel strik teknik, som gør det mekanisk strækbart og temperaturregulerende og sørger for optimal komfort ved alle temperaturer. Smart figurbetonet snit, som modereres i de større størrelser. 2 skrå lynlåslommer samt  brede branded snore og indvendig logo tape samt diskrete og elegante logo broderier. Komfortabel og elegant sweat jakke til alle forhold.

Findes i mørkblå i str. XS til 6 XL

Find hoodien lige her