Søg
  • Anne Kathrine Carlsen

Året der gik 2018

Jeg vil gerne ønske alle jer på facebook en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår🎄🎊

Året 2018 har været et spændende år med mange udfordringer og opgaver. Depill og jeg blev nummer 9 til dette års Danmarksmesterskab, i vores første år som GDY-ekvipage. Vi har sagt på gensyn til Tøsen, som vi solgt i sommers til jordens dejligeste familie, hvor hun stortrives. Slutteligt kan jeg rundet året af med at have solgt 5 heste 💸

Jeg vil gerne sige tak til alle hesteejere, nye som gamle, som har vist mig jeres tillid og støtte🤩

En stor tak skal også lyde til alle mine sponsorer, som hjælper og støtter mig i mit arbejde med hestene! I 2019 byder jeg velkommen til en ny sponsor, som jeg vil præsentere lidt senere🤭😇


Vi ses i 2019💥🎊


0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ny hjemmeside

Så er den nye hjemmeside, der er tilknyttet stald fiflholt endelig oppe!