Søg
  • Anne Kathrine Carlsen

Østjysk Mesterskab 2019

Depill og jeg har i denne weekend deltaget ved Østjysk Mesterskab i FIPO. Lørdag red vi udtagelser i både V.1 og T.1 - Begge til 5.97 i total. Depill kvalificerede sig til begge A-finaler, men jeg valgte at trække ham fra firgang og i stedet prøve kræfter med min første T.1 A-finale.

I 30 graders varme red vi den benhårde finale og lå til en bronzemedalje, men en pilotfejl i sidste opgavedel resulterede i lidt galop og vi måtte derfor stille os tilfreds med en 5 plads. Jeg er dog ovenud tilfreds med vores præstation og glæder mig til at udvikle ham henover vinteren.

Vi fik sølvmedaljen og dermed 2. pladsen i både V.1 og T.1 for ungryttere og blev derudover også beriget vores første 7-taller for trav og galop!


0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ny hjemmeside

Så er den nye hjemmeside, der er tilknyttet stald fiflholt endelig oppe!