Søg
  • Anne Kathrine Carlsen

En ny sponsor har meldt sig

Fra begyndelsen af 2019 har Depill og jeg takket ja til at være sponsoreret af Fejborg Horsecare. Det betyder, at vi nu har de bedste forudsætninger for at kunne mærke og behandle Depills krop, knogler, led, sener og musker på bedste vis, som den atlet han er. Jeg synes, at det er enormt vigtigt at holde et skarpt øje på hestens muskler og fysik, for at skabe de bedste forudsætninger for gode træninger og succesfulde stævneresultater.

Lena er en udannet fysiurgisk hesteterapeut, med islandske heste som speciale. Hun er ekstremt grundig og velvidende i sit fag, og med adskillige kursusbeviser og faglige godkendelser fra IEBWA

(International Equine Body Worker Association) så er Lena en behandler med et godt fundament og uddannelsesbaggrund.


Afbalancering af hesten indeholder;

- Hestemassage

- Kranio Sakral Terapi

- Led mobilisering

- Laserterapi

- Akupressur


Til den ambitiøse rytter;

På baggrund af en ganganalyse, samtale med rytter, samt palpering af hesten tilrettelægges en individuel afbalancering af din hest med dybdegående manuelle teknikker. Lena tilbyder mange forskellige services og pakketilbud.

Et tilbud som jeg vil anbefale alle stævneryttere og deres heste er "Stævnepakken" som giver hver enkelte ekvipage et godt udgangspunkt for at kunne præstere optimalt til stævnerne og sikre, at hesten får en god oplevelse i forhold til sin krops kapacitet

Stævneheste er atleter ligesom mennesker der konkurrerer på eliteplan. Der stilles store krav til hestens fysik samt mentale balance og den vil derfor have brug for hjælp til at forblive smidig, balanceret og stærk.


Læs mere om Fejborg Horsecare lige her!


0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ny hjemmeside

Så er den nye hjemmeside, der er tilknyttet stald fiflholt endelig oppe!