Søg
  • Anne Kathrine Carlsen

Forsigtig men gennemført udtagelse!

Depill og jeg har nu redet vores udtagelse i GDY på bunden af søen. Det føles i hvert fald sådan.

I denne weekend har vejrguderne set sig sure på NIF Hekla og det står ned i lårfede stråler heroppe! Klokken er 12.30 og jeg har redet min udtagelse som den 3. sidst i klassen. Feltet i år var meget stærkt og der er nogle virkelig gode hest i vores klasse, alligvel har Depill og jeg sneget os ind på "pole position" med 8.340 i snit - Vores højeste GDY-karakter ever!


Jeg er meget lykkelig for vores program, selvom der opstod nogle fejl undervejs og jeg nok ikke fik ham reddet helt ud i gearene, som man nu ellers skal i gædingakeppni. Men frygten for at vælte eller skride i hjørnerne fik mig til at ride med en trukket håndbremse.

Normalt er Depill ikke særlig god til at gå to klasser på en dag, så det bliver spændende og se om der er mere krudt i ham, når vi skal ride A-finalen om få timer.

Opdatering følger..


1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ny hjemmeside

Så er den nye hjemmeside, der er tilknyttet stald fiflholt endelig oppe!