Søg
  • Anne Kathrine Carlsen

IHF - Dag 2.2, Når kaffen er blevet kold

Jeg er nu stået af Depill efter vores V.1 udtagelse. Vi havde fem kanon gode runder i arenaen, faktisk så tror jeg aldrig at vi har lavet et program med korrekt energi, rene takter, overgange som sad lige i skabet og så jævnt som det vi lige har redet til. Desværre, så var dommernes kaffe blevet kold og vi fik en total på 5,90. Dette er desværre ikke nok til den DM-kvalifikation som jeg havde håbet på at opnå, men jeg er ovenud tilfreds med vores præstation under vores ridt. Det er bare super nederen, nå dommerne ikke lige er i det rigtige humør..

På vores dommersedel har vi fået flere 7-taller for hurtig tölt, hvilket jeg er super glad for!


1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ny hjemmeside

Så er den nye hjemmeside, der er tilknyttet stald fiflholt endelig oppe!