Søg
  • Anne Kathrine Carlsen

IHF - Dag 5, Over and out

Opdateret: 12. apr. 2019

Søndagens finaler er nu overstået og drengene er nu kørt hjem til Holstebro. Det har været en utrolig lærerig weekend for både mig selv og hestene. Vinur var noget overvældet at atmosfæren i arenaen. Vi fik nogle gode momenter, men overordnet set var det måske lidt for meget for ham. Depill og jeg havde et super godt og jævnt program i V.1 og et endnu bedre og energifyldt program i vores spontant T.1 om lørdagen.


Jeg glæder mig til at udvikle mig med drengene i den kommende sæson og mon ikke vi skal ud til nogle flere FIPO-stævner med Depill i år?

#icelandichorse #islænder #islandskhest #islandshest #islandpferd #horse #horsesoficeland #tölt #fourgait #trot #walk #canter #fasttölt #pferd #isländer #riding #pace #equestrian

0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ny hjemmeside

Så er den nye hjemmeside, der er tilknyttet stald fiflholt endelig oppe!