Søg
  • Anne Kathrine Carlsen

Kan man bare "sadle om"?


Nu hvor Icehorse Festival er overstået er jeg så småt begyndt at forberede mig til mit næste stævne. Jeg er for fjerde år i træk tilmeldt Nordjysk Mesterskab i Gædingakeppni, hvor jeg deltager i GDY sammen med Depill.
- Men har du ikke lige redet sport på ham?


Jo, jo det har jeg og jeg er til tider også lidt bekymret for, hvordan det kommer til at gå når jeg har trænet Depill til at gå sport hele efteråret, vinteren og foråret. Kan man bare "sadle om" til gædingakeppni uden at have trænet det? Det finder vi i hvert fald ud af i den kommende weekend.

Om jeg er nervøs? Jeg er herre nervøs! Der kommer mange gode heste og specielt felten i GDY er skarp, synes jeg. Wish me luck!

1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ny hjemmeside

Så er den nye hjemmeside, der er tilknyttet stald fiflholt endelig oppe!