Søg
  • Anne Kathrine Carlsen

Sejr ved Svendborg Open 2017


I denne weekend har jeg haft begge heste med til Svendborg Open på sydfyn. Begge heste har deltaget i både FIPO og gæðingakeppni. 

Om torsdagen blev deres redet udtagelser i teenageflokk hvor jeg red Wynja til 8,100 i snit som rakte til en 3. plads i udtagelsen. Depill gik et fornemt program og lagde sig i spidsen af klassen med 8,382 i snit. Derved blev begge heste kvalificeret til DM 2017.

Om fredagen red jeg Depill i A-finalen og her vandt vi suverænt klassen med 8,440 i snit, med 9,0 for sæde og indvirkning.

Lørdagen stod i sportens tegn, hvor jeg red Wynja i 4.2 hvor vi fik flere 6-taller for langsom tölt og trav. Under opvarmningen var hesten meget påvirket af varmen og slet ikke i sit es, men jeg valgte at give det en chance. Hesten var overhovedet ikke ved jorden og derfor valgte jeg at hoppe af i den sidste opgavedel.

Depill blev vist i 4.1 og T.1, hvor han viste stor stabilitet i begge klasser. I firegang fik vi et snit på 5.80 da der var en del småfejl som vi blev dømt ned på. Vi fik dog meget flotte karakter for skridt og tölt. I tölt startede vi fornemt ud med flere 7-taller for langsom tölt, men en fejl i den sidste nedtagning kostede os dyrt og vi måtte derfor forlade banen med 5,40 i snit. Vi fik store roser for hurtig tölt med 6,5 fra flere dommere.

Jeg er rigtig glad og stolt af præstationerne fra weekenden og store roser til Skeifa for et velarrangeret stævne med godt overblik.

Videoen er fra GDT A-finalen.

0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ny hjemmeside

Så er den nye hjemmeside, der er tilknyttet stald fiflholt endelig oppe!