Untitled
15321464_10209986546693335_2141292446_o.
IMG_1058.JPG
fullsizeoutput_27ca.jpeg
fullsizeoutput_2dc5.jpeg

Træning

Kort om træning

At tage skridtet videre i ridning med en hest, kræver megen tålmodighed og teknik. Alle fremskridt skal belønnes og hesten skal være tilpas i alle udfordringer.

 

I min træning med alle typer heste, vægter jeg især at hesten er tryg ved mig og reagere på alle signaler. De skal flytte sig hver gang de bliver trænet og hele tiden være med under ridningen. Jeg lægger især stor vægt på korrekt bæring og overlinje i alle gangarter.

I videreuddannelsen lægger vi vægt på en god variation i træningen, for at opretholde en god arbejdslyst samt en glad og samarbejdsvillig hest

Typer af træning

Herunder er listet nogle af de mest typiske træningsområder, som omhandler yderligere uddannelse af heste som er blevet redet til.

  • Indridning af grunddressur
     

  • Gangartstræning

  • Miljøtræning

  • Opdragelse og håndteringstræning

  • Stævnetræning

Vores metoder

Ingen heste er ens, hvilket også betyder at ingen heste kan trænes på samme måde. Derfor vil vores metoder altid variere fra opgave til opgave, når vi gangartstræner heste. I gangartetræningen indgår en del dressur, for at sikre at hesten kan bære sin krop korrekt uden spændinger. Træningen kan variere fra longe, ovalbane, ridehus og tur. Afhængig af opgaven, vil der blive lavet tids- og træningsplan med ejer/rytter, som til enhver tid kan komme og ride med. Som nævnt, så lægger vi stor vægt på variation i træningen. Vi inddrager blandt andet konditionstræning, styrketræning, trafiktræning, træning i skov, ​træning på bane og træning i ridehal. 

Hvad kan du gøre?

For at skabe de bedste forudsætninger for ridningen er det en fordel, hvis hesten kan grunddressur til middelniveau og har forståelse for hjælperne. Det anbefales at hesten ankommer nyskoet og har været redet kontinuerligt i en længere periode. Det er absolut også en god idé, at tjekke hestens tandsæt, inden den ankommer.

Priser

Hoppe el. vallak

Hingst

1.500 kr. pr. måned

2.500 kr. pr. måned

Priserne er eksklusiv opstaldning.

Ved flere heste fra samme ejer/stutteri, laves der en individuel aftale om priser.

IMG_8977.JPG
DSC_0640.JPG
fullsizeoutput_2c4a.jpeg
islaender-atli-fra-askholt.jpg