CAT_7441.jpg

Træning af islandske heste

Jeg tilbyder tilridning, træning, uddannelse og fremvisning af islandske heste. Da jeg er ved at læse, udbydes kun et begrænset antal pladser til træningsheste. Det er også muligt at få hjælp til salg af din hest og undervisning. 

 

I min træning med alle typer heste, vægter jeg især at hesten er tryg og forstår alle signaler. De skal udvikle sig hver gang de bliver trænet og giver korrekt reaktion for rytterens indvirkning under ridning ridningen. Der lægges stor vægt på korrekt bæring og overlinje i alle gangarter. I videreuddannelsen laver jeg en god variation i træningen, for at opretholde en god arbejdslyst samt en glad og samarbejdsvillig hest

Ingen heste er ens, hvilket også betyder at ingen heste kan trænes på nøjagtig samme måde. Derfor vil vores metoder altid variere fra opgave til opgave, når vi træner heste. Fx. ved gangartetræningen indgår en del dressur, for at sikre at hesten kan bære sin krop korrekt uden spændinger. Træningen varierer fra longe, ovalbane, ridehus og tur. Afhængig af opgaven, vil der blive lavet tids- og træningsplan med ejer, som til enhver tid kan komme og ride med. 

Priser

Træning pr. uge:  1.250 kr. inklusive moms

Undervisning, 45 min: 250 kr.

Undervisning, 30 min: 200 kr.

Solgte heste