top of page
IMG_5221_edited_edited.jpg

Gangsætning og træning 

Med opvækst blandt heste og mange års erfaring forskellige heste, kan jeg tilbyde dig og din hest mange muligheder for at fortsætte sin udvikling, styrke hestens krop og muskulatur samt finpudsning af gangarterne. Som ejer følger du træningsforløbet med din hest fra start til slut, hvor du modtager ugentlige opdateringer med video.

Uanset om din hest skal gangsættes efter tilridning, trænes op inden salg, holdes ved lige mens du er på ferie eller finpudses inden stævnesæsonen, så vil jeg altid gøre mit bedste for at imødekomme dine forventninger og ønsker.

I min træning med hesten vægter jeg især at hesten er tryg og forstår alle signaler. De skal udvikle sig hver gang de bliver trænet og give korrekt reaktion for rytterens indvirkning under ridning. Jeg lægger stor vægt på korrekt bæring og overlinje i alle gangarter. I videreuddannelsen laver jeg en god variation i træningen, for at opretholde en god arbejdslyst samt en glad og samarbejdsvillig hest.

Ingen heste er ens, hvilket også betyder at ingen heste kan trænes på nøjagtig samme måde. Derfor vil træningsplanen altid variere fra hest til hest. Fx. ved gangartstræningen indgår en del dressur, for at sikre at hesten kan bære sin krop korrekt uden spændinger. Træningen varierer fra longe, ovalbane, ridehus og tur. Afhængig af opgaven, vil der blive lavet tids- og træningsplan med ejer, som til enhver tid kan komme og ride med. 

For mere information, spørgsmål eller aftale, tag kontakt til Anne Kathrine på 53656608

Priser

Træning pr. uge:  1.250 kr. (Hingste +300kr.)

Prisen er inklusive moms

Alle forløb afsluttes med undervisning

bottom of page